Kayseri Emniyeti, çocuğa cinsel istismar suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası alan H.G.'yi başarılı bir operasyonla yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan H.G., emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda çocuğu cinsel istismarı suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince bir adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda hakkında ’12 yaşını tamamlamış çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.G. (43) yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan H.G. daha sonra cezaevine teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

Büyükkılıç’tan, Kayseri’nin zirvesinde esnaf ziyareti Büyükkılıç’tan, Kayseri’nin zirvesinde esnaf ziyareti

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nün kararlı ve başarılı çalışmaları sayesinde çocuğa cinsel istismar suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan H.G. yakalanarak cezaevine teslim edildi. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, halkın huzurunu bozmaya çalışanlarla mücadelenin aralıksız süreceği vurgulandı. Bu tür operasyonlar, toplumun güvenliğini sağlamak adına büyük önem taşıyor ve Kayseri Emniyeti'nin suçlulara karşı kararlılığını gösteriyor.

Kaynak: iha