Çorum AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanları AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Gençlik yapılanmasının güçlendirilmesi ve teşkilat içi koordinasyonun artırılması amacıyla gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi ve Karadeniz Bölge Koordinatörü Yusuf Enes Koçyiğit katıldı. Toplantıda ev sahipliğini AK Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanı Onur Civan yaptı.
Toplantıda konuşan Yusuf Enes Koçyiğit, gençliğin siyasetteki önemine dikkat çekerek, “Bugün burada gençliğimiz ve davamız adına aldığımız kararların hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Gençlerimiz, geleceğimizin teminatıdır. Bu doğrultuda atılan her adım, Türkiye’nin istikbaline yapılan yatırımdır” dedi.
Onur Civan ise, teşkilat çalışmaları, gençlik projeleri ve yerel düzeyde yürütülecek faaliyetlerin ele alındığı toplantıda, sahadaki gençlik hareketliliğinin daha da artırılması yönünde kararlar alındığına dikkat çekti.