38. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İskele Park Cafe’de düzenlenen kahvaltı programında konuşan Çorum ASKF Başkanı Ferhat Arıcı, ASKF olarak Çorum amatör sporuna Amatör Spor Evi kazandırmak istediklerini söyledi.

Arıcı, 14 Ağustos 1986 yılında faaliyete başlayan Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 38 yılda çok yol kat ettiğini ifade ederek, kuruluşundan bu zamana kadar federasyonda başkanlık görevini üstelenen Hakan Yılgör başta olmak üzere Halil İbrahim Kaya, Gazi Alıç ve Sefer Kurtaran’a teşekkür etti.

Karabük'te gaziler ile öğrenciler spor etkinliğinde buluştu Karabük'te gaziler ile öğrenciler spor etkinliğinde buluştu

Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bünyesinde 74 kulübün bulunduğunu kaydeden Arıcı, bunlardan 40’ının futbol branşında faaliyet gösterirken, 34 kulübün ise bireysel sporlar alanında faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getirdi.

ASKF olarak şimdiki hedeflerinin Çorum amatör sporuna bir Amatör Spor Evi kazandırmak olduğunu belirten Ferhat Arıcı, amatör spora destek veren başta Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi olmak üzere katkıda bulunan herkese teşekkür ederek, Amatör Spor Evi yapımında da destek istedi.

Kahvaltı programına ASKF yöneticilerinin yanı sıra ASKF eski Başkanları ve çok sayıda kulüp yöneticisi katıldı. Kahvaltı programının ardından ise hep birlikte hatıra fotoğrafı çekinildi.