Çorum Belediyesi'nde yeni bir dönem başlıyor. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın, memurların mali koşullarını iyileştirmeye yönelik adımları kapsamında, Bem-Bir-Sen ile birlikte Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Bu anlaşma, belediye çalışanlarının ekonomik refah seviyesini yükseltmeyi hedefliyor.

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Bem-Bir-Sen’in talebi olan oranda sosyal denge sözleşmesini imzaladıklarını söyledi.

Çorum FK'nin 13 Yıl Sonra Tekrar Karşılaştığı Malatyaspor Maçı İlginç Bir Tesadüfe Sahne Oldu Çorum FK'nin 13 Yıl Sonra Tekrar Karşılaştığı Malatyaspor Maçı İlginç Bir Tesadüfe Sahne Oldu

Mali koşullar ve belediyenin imkânları doğrultusunda daima çalışanlara en üst düzeyde ödeme yapmanın çabası içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Aşgın, “Bem-Bir-Sen’in talepleri doğrultusunda, bütün imkânlarımızı zorlayarak, mali disiplinimizi de bozmadan, çalışanlarımızı mutlu edecek şekilde en yüksek oranda, SDS’yi imzalamış olduk. Sosyal denge sözleşmemiz memurlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Burhan Şahin de, Belediyede çalışan tüm memurları ilgilendiren sosyal denge sözleşmesinin hayırlı olmasını temenni etti. Şahin “Sözleşmemiz için tüm memurlarımız adına Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz.” dedi.

Çorum Belediyesi'nin memurlarına yönelik ekonomik şartlarının iyileştirilmesi amacıyla imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Burhan Şahin'in ortak çabalarıyla gerçekleştirildi. Bu anlaşma, belediye çalışanlarının yaşam kalitesini artırma ve Çorum Belediyesi'nde memur memnuniyetini sağlama yolunda atılmış büyük bir adım olarak değerlendiriliyor. Belediye yönetiminin bu proaktif yaklaşımı, diğer kurum ve kuruluşlara da örnek teşkil etmekte, çalışan haklarının korunması ve geliştirilmesi açısından önemli bir referans noktası oluşturmaktadır.