Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kaldırım işgallerine karşı mücadelesine kararlılıkla devam ediyor. Son olarak Buharaevler Caddesi'nde yapılan denetimlerde, kaldırım ve yola ürünlerini çıkararak trafiği tehlikeye atan bir işyerine cezai işlem uygulandı. Belediye ekipleri, işyerinin kaldırımı işgal eden malzemelerini kaldırarak, trafiğin güvenliğini sağladı. Denetimlerin devam edeceği ve kurallara uymayan işletmelere cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırım işgallerine son vermek amacıyla yaptığı denetimlerini sürdürüyor.

Buharaevler Caddesi üzerinde, satışını yaptığı ürünleri kaldırım ve yola çıkararak araç ve yaya trafiğini tehlikeye sokan bir işyeriyle ilgili Zabıta Müdürlüğü tarafından cezai işlem gerçekleştirildi. Daha önceki denetimlerde yapılan uyarıları dikkate almayan işyerinin, kaldırım ve yol işgaline sebep olduğu malzemeler belediye ekipleri tarafından kaldırıldı. 

Türk Aksakallılar Birliği'nden UEFA'ya sert tepki Türk Aksakallılar Birliği'nden UEFA'ya sert tepki

Öte yandan trafik güvenliğine sebep olan kamyonetin kaldırılması konusunda da Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi Ekipleri’nce işyeri sahibine süre verildi.

Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, denetimlerin devam edeceği ve kurallara uymayan işletmelere cezai işlem uygulanacağı belirtildi. Açıklamada “Şehir genelindeki tüm esnafımıza bu konuda duyarlı olmaları çağrısında bulunuyoruz. Bu konuda esnafımızın hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz.” denildi.

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kaldırım işgallerine karşı yürüttüğü denetimler, şehrin yaya ve araç trafiğinin güvenliği açısından büyük önem taşıyor. Buharaevler Caddesi'nde yapılan son denetimlerde, kaldırım ve yola ürünlerini çıkararak trafiği tehlikeye atan işyerlerine cezai işlem uygulandı ve malzemeleri kaldırıldı. Zabıta Müdürlüğü, bu denetimlerin devam edeceğini ve kurallara uymayan işletmelere cezai işlem uygulanacağını belirtti. Çorum Belediyesi, vatandaşların ve esnafın bu konuda duyarlı olmalarını ve kurallara uymalarını rica ediyor. Bu tür denetimler, şehirde düzenin ve güvenliğin sağlanması adına büyük bir önem arz ediyor.

Editör: Haber Merkezi