Çorum Belediyesi’nin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nce hayata geçirilen Gönül Elçileri projesi, halkın belediyeden taleplerini dinleyerek çözüme kavuşturmayı hedefliyor. Her gün farklı bir noktada kurulan başvuru merkezlerinde, mahalle sakinlerinin talepleri ilgili birimlere iletilerek, gerekli planlamalar yapılıyor ve saha çalışmaları başlatılıyor.

Çorum Belediyesi, “Gönül Belediyeciliği” anlayışı kapsamında yeni bir uygulama başlattı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün gönül elçileri ekibi, mahalle mahalle, sokak sokak gezip vatandaşlarla birebir görüşüyor.

Gönül elçileri, her hafta ayrı bir mahalle, her gün farklı bir başvuru merkezinde vatandaşların talep ve önerilerini alıyor. Geçen hafta Gülabibey Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar bu hafta Bahçelievler Mahallesi’nde devam etti. Gönül Elçileri ekibi, önümüzdeki hafta da Buharaevler Mahallesi’nde olacak.

Çorum Belediyesi'nden Eğitim Yılı Öncesi Sürücülere Önemli Uyarılar Çorum Belediyesi'nden Eğitim Yılı Öncesi Sürücülere Önemli Uyarılar

Anket çalışması sonunda rapor oluşturulacak, mahalle sakinlerinin belediyeden talepleri ilgili birimlere iletilecek. Talepler doğrultusunda da gerekli planlamalar yapılarak, sorunların çözümü için saha çalışmaları başlatılacak.

Çorum Belediyesi’nin Gönül Elçileri projesi, vatandaşların belediyeden taleplerini doğrudan iletmelerini sağlayarak, sorunların hızlı ve etkili bir şekilde çözülmesine katkıda bulunuyor. Mahalle mahalle gezerek halkın isteklerini dinleyen gönül elçileri, talepleri raporlayarak ilgili birimlere iletiyor ve gerekli saha çalışmalarını başlatıyor. Bu yenilikçi uygulama, Gönül Belediyeciliği anlayışının güzel bir örneğini sergiliyor ve Çorum halkının memnuniyetini artırmayı hedefliyor.