Aranan ve kayıp şahıslara yönelik çalışmalarını sürdüren Çorum polisi, 16 - 23 Eylül 2024 tarihleri arasında 19 kişiyi daha yakalarken, kayıp olarak aranan 3 kişiyi de bularak ailelerine teslim etti.
İl merkezinde asayiş ve güvenliğin sağlanması amacıyla, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı birimlerce yürütülen görevler kapsamında; haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan ve kayıp olduklarına dair müracaatta bulunulan şahıslara yönelik yapılan araştırmalar ve çalışmalar neticesinde, 16 - 23 Eylül 2024 tarihleri arasında; haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan 2’si dolandırıcılık, 2’si hırsızlık olmak üzere toplam 19 şahıs yakalandı.
Bu arada haklarında kayıp olduklarına dair müracaatta bulunulan 3 kadın bulundu.

Toyota’dan Çorum’daki Öğrencilere Eğitim Desteği: Hibe Araç ve Motorlar Teslim Edildi Toyota’dan Çorum’daki Öğrencilere Eğitim Desteği: Hibe Araç ve Motorlar Teslim Edildi

Çorum Emniyet Müdürlüğü’nün asayişi sağlamak amacıyla yürüttüğü operasyonlar, önemli sonuçlar vermeye devam ediyor. 19 aranan şahsın yakalanması ve kayıp 3 kadının bulunarak ailelerine teslim edilmesi, emniyetin çalışmalarındaki kararlılığı bir kez daha ortaya koydu. Bu tür operasyonların Çorum'da güvenliğin sağlanması ve suçluların adalete teslim edilmesi amacıyla süreceği belirtiliyor.

Kaynak: Yayla Haber