Çorum FK-Kocaelispor maçını Adnan Deniz Kayatepe yönetecek Çorum FK-Kocaelispor maçını Adnan Deniz Kayatepe yönetecek

Samsun yolu üzerindeki Seyyah Park’ta bulunan Arabica Cafe’de düzenlenen toplantıya  Çorum FK adına Basın Sözcüsü Tuğrul Topuz, Sportif Direktör Muhammed Fettahoğlu, Kulüp Medya Sorumlusu Safa Aşıla ve Takım Fizyoterapisti Seyit Ahmet Karadağ, gazete, televizyon, ajans ve internet sitesi temsilcileri ile bir araya geldiler.
Taraflar, yeni sezon öncesi istek ve beklentilerini dile getirirken, antrenmanların haftanın belirli günlerinde basına kısmen açılması yönünde fikir birliğine varıldı. Kamuoyunun daha sağlıklı bir şekilde bilgilendirilmesi ve Çorum’un adının daha çok duyurulması noktasında da tek ağızdan, güncel şekilde haber ve fotoğraf akışı sağlanacağı belirtildi. 
Çorum FK Sportif Direktörü Muhammed Fettahoğlu, basın mensupları ile bir araya geldikleri istişare toplantısında transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.
Geçen sezonki kadroyu koruduklarını ve yaptıkları transferlerle de güçlerine güç kattıklarını ifade eden Muhammed Fettahoğlu, bir kaleci ve iki kanat oyuncusu transfer etmek istediklerini, bununla ilgili görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Kaleci ve bir kanat oyuncusu transferini en kısa zamanda yapmayı planladıklarını, belirten Muhammed Fettahoğlu, diğer kanat oyuncusunun transferi için de bir süre beklemede kalacaklarını söyledi.
Ligin bu sezon çok zorlu geçeceğine de dikkat çeken Muhammed Fettahoğlu, takımlarına güvendiklerini kaydetti.