Çorum'un Hacıbey köyünde, Aran ve Arab Gencel'in ahırları ve samanlıkları kundaklama sonucu yanarak kül oldu. Gece saat 03:15 sıralarında başlayan ve köyü ayağa kaldıran yangın, yaklaşık 2500 balya samanı da yok etti. Jandarma ekipleri, yangının çıkış nedeni ve failleri belirlemek üzere detaylı bir inceleme yürütüyor.

Yunus Demiral kutsal topraklarda vefat etti Yunus Demiral kutsal topraklarda vefat etti

Gece saat 03:15 sıralarında Çorum Merkeze bağlı Hacıbey köyünde iki farklı samanlık ve ahırda meydana gelen yangında; ahırlar ve samanlıklar kullanılamaz hale gelirken yaklaşık 2500 balya saman kül oldu.

Hacıbey Köyü Muhtarı Aran Gencel ve kuzeni Arab Gencel’in olduğu öğrenilin ahır ve samanlıkların yandığı yangının kundaklama sonucu çıktığı ileri sürüldü.

Konuyla ilgili jandarmanın tahkikatının devam ettiği öğrenildi.

Çorum'un Hacıbey köyünde meydana gelen yangın, bölge sakinlerini derinden etkiledi. Yangının ardından başlatılan soruşturmada, jandarma ekipleri kundaklama ihtimali üzerinde duruyor. Köydeki güvenlik önlemleri artırılırken, yetkililer olayın faillerinin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor. Yangının köydeki yaşam üzerindeki etkileri ve gelişmeler, bölge halkı tarafından yakından takip ediliyor.

Kaynak: Yayla Haber