☰
✕
Siyaset

Çorum heyeti AK Parti’nin 182’nci Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti’nin 182’nci Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Çorum heyetiyle birlikte katıldı.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, parti teşkilatlarının çalışmaları ve önümüzdeki döneme ilişkin siyasi gündem başlıkları ele alındı. AK Parti Genel Merkezi’nde son dönemde gerçekleştirilen toplantılarda teşkilat çalışmaları ve yeni dönem planlamaları da gündemde yer alıyor. Çorum heyetinde Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın yanı sıra AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yakup Alar, AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Av. Semra Akyüz Özdağ ve Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Duran Bıyık yer aldı.

Başkan Aşgın, toplantıya ilişkin paylaşımında Çorum heyeti olarak programda yer aldıklarını duyurdu.

AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantıları; il teşkilatları, yerel yönetimler ve parti yönetimi arasındaki koordinasyonun ele alındığı organizasyonlar arasında yer alıyor.