Çorum Heyeti, Ankara'da önemli ziyaretler gerçekleştirerek Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya geldi. AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Çorum'un daha iyi hizmet alması için taleplerini ilettiklerini ve bu ziyaretlerin şehrin gelişimi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Görüşmelerde, Çorum'un geleceğine yönelik projeler ve hizmet talepleri detaylı olarak ele alındı

Ziyaretlere ilişkin paylaşım yapan AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, "Çorumumuz için el birliğiyle gayret gösterip, çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz. Şehrimizin daha kaliteli bir hizmet alması için taleplerimizin takipçisi olacağız. İlimizde vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet almaları için taleplerimizi kıymetli Bakanımıza ilettik. İlgi ve alakalarından dolayı değerli Bakanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve beraberindeki heyet, Ankara'da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile gerçekleştirdikleri görüşmelerde, Çorum'un daha kaliteli hizmet alması için taleplerini iletti. AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, bu ziyaretlerin Çorum'un geleceği açısından büyük önem taşıdığını ve şehrin kalkınması için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Çorum'un ihtiyaçlarını ve geleceğe yönelik projelerini aktaran heyet, Bakanların ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti. Bu ziyaretler, Çorum'un daha iyi hizmet alması yolunda önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Vali Dağlı’dan Rektör Öztürk’e ziyaret Vali Dağlı’dan Rektör Öztürk’e ziyaret

Editör: Haber Merkezi