Gökgözler Köyü’ndeki 7. Keşkek Şenliği'nde Yıldızlar Geçidi! Gökgözler Köyü’ndeki 7. Keşkek Şenliği'nde Yıldızlar Geçidi!

Memur-Sen Çorum İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Fatih Okumuş, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, basının demokratik kültürün ve sivilleşmenin gelişmesinde önemli bir rol oynadığını belirtti. Okumuş, zor şartlar altında çalışan, sorumluluğunu bilen ve sivil toplum örgütlerine destek veren tüm basın mensuplarının Basın Bayramı’nı kutlayarak, onlara çalışmalarında başarılar diledi.

Memur-Sen Çorum İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Fatih Okumuş, 24 Temmuz Basın Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajda, basının ülkemizde sivilleşmenin gelişmesinde önemli bir rol oynadığını vurguladı. Okumuş, zor şartlar altında çalışan ve sorumluluğunu bilen basın mensuplarının toplumun bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesine büyük katkı sağladığını belirterek, tüm gazetecilerin Basın Bayramı’nı kutladı. Okumuş, basının sivil toplum örgütlerine desteğinin önemini de vurgulayarak, gazetecilere çalışmalarında başarılar diledi.