Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Merkez İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan yeni üye kayıtlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Hürriyet Meydanı'ndaki üye kayıt standını ziyaret eden MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Türkiye genelinde ve Çorum'da vatandaşların partilerine gösterdikleri ilginin farkında olduklarını söyledi.

Ümit Özdağ'dan 'Öcalan' tepkisi! Ümit Özdağ'dan 'Öcalan' tepkisi!

Çıplak, "2023 genel seçimlerinde uzun bir aradan sonra milletvekili, 2024 yerel seçimlerinde elde ettiğimiz 4 ilçe belediyesi, 1 Cumhur İttifakı belediyesi, Çorum genelinde 65 belediye meclis üyesi ve 10 il genel meclis üyesi başarılarımıza imza attığınız için hepinize teşekkür ediyoruz. Tüm teşkilatlarımızla birlikte, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için var gücümüzle mücadele ediyor ve etmeye devam edeceğiz.

'Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben' diyen, liderimize, teşkilatımıza ve değerlerimize bağlı herkesi Milliyetçi Hareket Partisi'ne üye olmaya davet ediyorum. Türk milletinin yüceltilmesi ve milli değerlerimizin güçlendirilmesi adına attığımız her adımda, birlik olmanın ve kenetlenmenin önemini vurgulamak istiyorum. Bu yolda omuz omuza, daha güçlü bir Türkiye için yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi