Çorum OSB'de Yatırımcı Talepleri ve Altyapı Çalışmaları Görüşüldü Çorum Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Haziran ayı Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın başkanlığında OSB Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıda, yatırımcıların talepleri, OSB'deki altyapı çalışmaları ve imar ile parselasyon durumları görüşüldü. Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve diğer kurul üyelerinin katıldığı toplantıda, önemli değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıda, yatırımcıların talepleri değerlendirilerek, OSB' deki altyapı çalışmaları ile imar ve perselasyon durumları görüşüldü.

Toplantıya; Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ile diğer kurul üyeleri katıldı.

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden Kaldırım İşgali Denetimi Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden Kaldırım İşgali Denetimi

Çorum Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Haziran ayı Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında gerçekleştirilen verimli bir toplantı oldu. Yatırımcı taleplerinin değerlendirilmesi, altyapı çalışmalarının planlanması ve imar durumlarının görüşülmesi, OSB'nin geleceği için önemli adımların atılmasını sağladı. Vali Dağlı, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal'ın katılımıyla gerçekleşen bu toplantı, Çorum'un sanayi ve ticaret alanındaki gelişmelerini hızlandırmaya yönelik önemli kararların alınmasına vesile oldu. Toplantıda alınan kararlar, OSB'nin daha da güçlenmesine katkı sağlayacak.

Kaynak: Yayla Haber