Çorum Sivil Toplum Gönüllüleri Derneği (ÇOSTOG) Başkanı İlhan Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Başkan Kılıç, Çorum’un temel sorunları ve derneğin bu konulardaki çözüm önerileri hakkında Vali Dağlı’ya bilgi verdi. Vali Dağlı, ÇOSTOG’un çalışmalarını memnuniyetle karşıladığını belirterek, dernek yönetimine başarılar diledi.

Ali Özyağcı hayatını kaybetti Ali Özyağcı hayatını kaybetti

Ziyarette ÇOSTOG Başkanı İlhan Kılıç’a; dernek yöneticilerinden Halil İbrahim Şen, Yüksel Koca, Mehmet Ünver ve Ahmet Özvatanlı da eşlik etti.

Çorum Sivil Toplum Gönüllüleri Derneği (ÇOSTOG) Başkanı İlhan Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’ya gerçekleştirdikleri nezaket ziyareti sırasında, derneğin hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Vali Dağlı, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, ÇOSTOG’un ilimize hayırlı olmasını temenni etti ve dernek yönetimine başarılar diledi. Bu tür ziyaretler, sivil toplum ve kamu kurumları arasındaki işbirliğini güçlendirmeye yönelik önemli adımlardır.

Kaynak: Yayla Haber