Çorum'daki kamu yatırımlarının etkin bir şekilde yönetilmesi ve şehrin gelişimine katkı sağlaması için Vali Zülkif Dağlı başkanlığında önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, özellikle eğitim ve sağlık alanlarında yapılan yatırımlar gözden geçirilerek, şehrin ihtiyaçlarına yönelik yeni planlamalar yapıldı.

Toplantıda; kurumlar tarafından yürütülen okul, anaokulu, spor tesisleri, gençlik merkezleri, aile sağlığı merkezleri, sağlık ocağı vb. eğitim, spor ve sağlık yatırımları ile ilgili son bir ayda gerçekleştirilen çalışmalar ve fiziki gerçekleşme durumları, yeni planlanan yatırımlarla ilgili analiz, projelendirme ve etüt çalışmaları değerlendirildi.

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız'dan Yetkililere Sert Eleştiri: 'Kamu Kurumları Aciz Mi? CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız'dan Yetkililere Sert Eleştiri: 'Kamu Kurumları Aciz Mi?

Yapımı devam eden ve yapılması planlanan tüm yatırımların ilimizin gelişimine büyük katkı sağlayacağını belirten Vali Dağlı, kurumlar tarafından yürütülen kamu yatırımlarının hızlandırılması talimatını verdi.

Çorum Valiliği'nin düzenlediği Kamu Yatırımları İzleme ve Değerlendirme Toplantısı, şehrin gelişimine büyük katkı sağlayacak yatırımların hızlandırılması için önemli bir adım oldu. Vali Zülkif Dağlı'nın liderliğindeki bu toplantı, kamu yatırımlarının daha etkin bir şekilde yönetilmesini sağlayarak Çorum'un eğitim, sağlık ve spor gibi alanlarda daha ileri bir noktaya taşınmasına olanak tanıyacak. Bu toplantılar sayesinde Çorum, geleceğe sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Editör: Hüsrev Türksal