AB fon ve mali kaynakları başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışı fonlar ile finanse edilen proje çağrılarından Çorum’un azami ölçüde yararlanabilmesi amacıyla kaymakamlıklar, belediyeler ile kamu kurum ve kuruluşları tarafından hazırlanan projelerin uygulama süreçlerinin ele alındığı değerlendirme ve koordinasyon toplantısı, Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı: "Kutsal Emanetimize Sahip Çıkıyoruz" AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı: "Kutsal Emanetimize Sahip Çıkıyoruz"

Vali Dağlı, tüm kurumlara uygulama sürecinde olan projelerin takip edilmesi ve biran önce tamamlanması için yapılan çalışmaların hızlandırılması, aynı zamanda işbirliği ve koordinasyon içerisinde yeni proje çalışmaları yapmaları yönünde talimat verdi.

Toplantıya Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü ile kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

Kaynak: Yayla Haber