Belediye Başkanı Şerif Arslan, Doç. Dr. Zülkif Dağlı'ya ilçe ziyaretinde eşlik ederek ilçenin taleplerini iletti. Bölgedeki tek Selçuklu Dönemi Kazı Alanı olan, Sinop-Alanya ve Ankara-Samsun Kervan Yolları geçiş güzergahında dönemin önemli yerleşim merkezi konumundaki Kalehisar (Mahmudiye Köyü) kazı alanında incelemelerde bulunan Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, akabinde İlçe Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek, Kaymakam Engin Tok'a hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Alaca ilçe ziyareti programı kapsamında Alaca Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe müdürleri ile bir araya gelerek, başta emniyet ve asayiş ile mevsimlik tarım işçilerinin çalışma ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi konuları olmak üzere ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı’dan Alaca ziyareti Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı’dan Alaca ziyareti

Hayırsever iş insanı Üzeyir Şahin'in katkılarıyla Alaca’da yapımı devam eden 16 derslikli Selin Şahin Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulunan Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.