Çorum'da köy muhtarlarıyla gerçekleştirilen toplantıda, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı muhtarların köyleriyle ilgili taleplerini dinledi. Toplantıda köylerin yol, altyapı, ulaşım ve eğitim gibi sorunları ele alındı. Vali Dağlı, sorunların çözümü için ilgili kurumların gerekli çalışmaları yapacağını ve taleplerin hassasiyetle takip edileceğini ifade etti. Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Naim Çetinkaya ve diğer yetkililerin de katıldığı toplantıda, köy muhtarları taleplerini dile getirdi.

Basın İlan Kurumu'ndan Dikkat Çeken Düzenleme: Asgari Trafik Şartları Yarıya İndirildi Basın İlan Kurumu'ndan Dikkat Çeken Düzenleme: Asgari Trafik Şartları Yarıya İndirildi

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, köy muhtarlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda, köylerin yol, altyapı, ulaşım ve eğitim gibi sorunlarını dinleyerek bu taleplerin ilgili kurumlarca titizlikle ele alınacağını belirtti. Vali Dağlı, köy muhtarlarının taleplerinin hassasiyetle takip edileceğini ve gerekli çalışmaların yapılacağını vurguladı. Toplantıya katılan Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Naim Çetinkaya ve diğer kurum müdürleri, köylerin sorunlarına çözüm bulmak için iş birliği içinde çalışacaklarını ifade ettiler.

Kaynak: Yayla Haber