Çorum’da Toplu Taşımada Yenilik: 8 Yeni Otobüs Seferlere Başlıyor Çorum’da Toplu Taşımada Yenilik: 8 Yeni Otobüs Seferlere Başlıyor

Çorum’daki altyapı hizmetlerinin (Belediye, Karayolları, YEDAŞ, Telekom, Çorumgaz) iyileştirilmesine ve verimliliğin arttırılmasına yönelik yapılması gereken çalışmaların değerlendirildiği Alt Yapı Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında ilgili kurum yetkililerinin katılımı ile Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda; ilgili kurum amirleri sorumluluk alanları içerisinde bulunan, ilimiz genelinde tamamlanan, devam etmekte olan ve planlanan altyapı projelerinin son durumları hakkında Vali Dağlı’ya bilgi verdiler.

Toplantıya Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Vali Yardımcısı Tamer Orhan ile kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında gerçekleştirilen Alt Yapı Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı'nda, ilgili kurum yetkilileri il genelindeki tamamlanan, devam eden ve planlanan altyapı projeleri hakkında bilgi verdi. Vali Dağlı, altyapı hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi ve projelerin zamanında tamamlanması için tüm kurumların koordineli çalışmasının önemine dikkat çekti. Bu toplantı, Çorum’daki altyapı hizmetlerinin iyileştirilmesi ve verimliliğin arttırılması adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Kaynak: Yayla Haber