Toplantıda, emniyet ve asayiş konusunda gerçekleştirilen bir aylık faaliyetler değerlendirildi. Toplantıda Esnaf Odaları temsilcilerinin görüş ve önerileri alınarak, istişarelerde bulunuldu.

Gerçekleştirilen bu toplantıların, sorunlarını doğrudan yetkililere iletme ve çözüm yolları bulma açısından oldukça önemli olduğunu belirten Vali Dağlı, esnaf odalarının her zaman yanlarında olduklarını, esnafın şehir ekonomisindeki rolünün çok önemli olduğunu ve onların işlerini daha rahat yapabilmeleri için gerekli tüm adımların atılacağını belirtti.

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Gür ile esnaf odası başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya ayrıca; Vali Yardımcısı Tamer Orhan, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turan Candan, Emniyet Müdürü Arif Pehlivan ve bazı daire müdürleri de katıldı.

Çorum'da Parklar Yenileniyor: Kauçuk Zemin ve Oyun Grupları Değişiyor! Çorum'da Parklar Yenileniyor: Kauçuk Zemin ve Oyun Grupları Değişiyor!

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında gerçekleştirilen Asayiş Toplantısı'nda, Esnaf Odaları Temsilcileri ile genel asayiş konuları ele alındı. Toplantıda, emniyet ve asayiş konularında son bir ay içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirilerek, esnaf odalarının görüş ve önerileri dinlendi. Vali Dağlı, esnafın şehir ekonomisindeki rolünün önemine vurgu yaparak, onların işlerini daha rahat yapabilmeleri için gerekli tüm adımların atılacağını belirtti. Bu tür toplantıların, sorunların doğrudan yetkililere iletilmesi ve çözüm yolları bulunması açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.