Çorum Valisi Zülkif Dağlı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görev yerleri değişen mülki idare amirleri ile vedalaştı. Vali Yardımcısı Tamer Orhan ve tayini çıkan kaymakamlarla bir araya gelen Vali Dağlı, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Dağlı, mülki idare amirlerine plaket takdim etti.

Çorum Belediyesi'nden Eğitim Yılı Öncesi Sürücülere Önemli Uyarılar Çorum Belediyesi'nden Eğitim Yılı Öncesi Sürücülere Önemli Uyarılar

Dağlı, mülki idare amirlerine birer teşekkür plaketi verdi.
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Çorum Vali Yardımcısı Tamer Orhan, Kırklareli-Babaeski Kaymakamlığı'na görevlendirilirken, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Yeliz Mercan ise Çorum Vali Yardımcılığına atandı.

5 KAYMAKAM DEĞİŞTİ
Öte yandan 5 ilçenin de kaymakamı değişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre; 
Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Hatay-Kırıkhan Kaymakamlığına, 
Çorum Alaca Kaymakamı Hicabi Aytemür, Kahramanmaraş-Dulkadiroğlu Kaymakamlığına, 
Çorum Mecitözü Kaymakamı Bayram Köse, Artvin Şavşat Kaymakamlığına, 
Çorum Bayat Kaymakamı Seher Söyler, Malatya Arguvan Kaymakamlığına, 
Çorum Uğurludağ Kaymakamı Mehmet Buğra Katırcı, Bingöl-Yayladere Kaymakamlığına, 
Van-Tuşba Kaymakamı Furkan Duman, Osmancık Kaymakamlığına, 
Bingöl Vali Yardımcısı Engin Tok ise Alaca Kaymakamlığına atandı.

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın mülki idare amirlerine yönelik veda töreni, görev değişikliklerinin ardından duygu dolu anlara sahne oldu. Vali Dağlı’nın teşekkür plaketi takdimi ve yeni görev yerlerinde başarı dilekleri, hem ayrılan idareciler hem de Çorum halkı için anlamlı bir mesaj oldu. Bu değişiklikler, Çorum’un idari yapısında yeni bir dönemin başlangıcını işaret ederken, Vali Dağlı’nın liderliği ve destekleyici tavrı, tüm idareciler için moral ve motivasyon kaynağı oldu.