3.500 Yıllık Hitit Ketenini Dünya Tanıyacak: Çorum’da Büyük Proje 3.500 Yıllık Hitit Ketenini Dünya Tanıyacak: Çorum’da Büyük Proje

Merkez Mahalle Muhtarları ile Asayiş Değerlendirme Toplantısı, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından son bir ay içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirildi, ilimizdeki huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik muhtarlarımızın beklentileri ele alınarak istişarelerde bulunuldu.

Vali Dağlı, toplantıda yaptığı değerlendirmede; muhtarların kamu hizmetlerini yürüten birer kamu görevlisi olduğunu, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen istişare toplantılarının amacının muhtarların sorunlarını, taleplerini dinlemek ve çözüm üretmek olduğunu ifade ederek, toplantıya katılan muhtarın her birine tek tek söz vererek talep ve önerilerini dinledi.

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Merkez Mahalle Muhtarları ile düzenlenen Asayiş Değerlendirme Toplantısı'nda bir araya gelerek, ildeki huzur ve güven ortamının korunması için muhtarların beklentilerini dinledi. Vali Dağlı, muhtarların kamu hizmetlerini yürüten önemli birer kamu görevlisi olduğunu vurgulayarak, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen bu toplantılar sayesinde sorunların çözümüne yönelik adımlar atılacağını ifade etti. Muhtarların talepleri ve önerileri doğrultusunda yapılacak çalışmalarla Çorum'un huzur ve güvenliğinin sürdürüleceği belirtildi.