Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Uğurludağ İlçe ziyareti sırasında, 1996 yılında şehit olan Jandarma Er Cengiz Kırman'ın ailesini ziyaret ederek, devletin şehit ailelerine olan desteğini bir kez daha gösterdi. Şehit annesi Emine Kırman ve babası Battal Kırman ile görüşen Vali Dağlı, şehitlerimiz için dua ederek, her daim yanlarında olduklarını ifade etti. Ziyarette protokol üyeleri de hazır bulundu.

Vali Dağlı, Uğurludağ İlçe ziyareti programı kapsamında, 1996 yılında şehit olan Jandarma Er Cengiz Kırman'ın Uğurludağ İlçesi Kırköy Köyü'nde ikamet eden anne ve babasını ziyaret ederek, birlikte şehidimiz ve tüm şehitlerimiz için dua etti.

Şehit annesi Emine Kırman ve şehit babası Battal Kırman’ın kahraman şehidimizin bizlere emaneti olduğunu belirten Vali Dağlı, devletin her daim şehit ailelerinin yanında olduğu ifade etti.

Uğurludağ'da Vali Zülkif Dağlı Başkanlığında Değerlendirme Toplantısı Uğurludağ'da Vali Zülkif Dağlı Başkanlığında Değerlendirme Toplantısı

Ziyarete; Uğurludağ Kaymakamı Mehmet Buğra Katırcı ve İlçe Belediye Başkanı Remzi Torun, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Naim Çetinkaya ve İl Müftüsü Şahin Yıldırım da katıldı.

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Uğurludağ İlçesi'nde şehit Jandarma Er Cengiz Kırman'ın ailesini ziyaret ederek, devletin her daim şehit ailelerinin yanında olduğunu bir kez daha vurguladı. Şehit annesi Emine Kırman ve babası Battal Kırman ile birlikte dua eden Vali Dağlı, şehitlerimizin bizlere emanet olduğunu belirtti. Ziyarette Uğurludağ Kaymakamı, Belediye Başkanı, İl Jandarma Komutanı ve İl Müftüsü de hazır bulundu. Bu anlamlı ziyaret, devletin şehit ailelerine verdiği değeri ve desteği bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: Yayla Haber