İlk olarak Ortaköy Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Dağlı, göreve yeni başlayan Kaymakam Vekili Muhammed Sağır’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
İlçenin sorun ve taleplerini değerlendiren Vali Dağlı, yapılan çalışmalardan dolayı da teşekkür etti.
Ziyarete kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri de katıldı.

ORTAKÖY BELEDİYESİ’NE ZİYARET
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’i de ziyaret ederek tekrar seçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Beraberinde İlçe Kaymakamı Muhammed Sağır ve kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile birlikte Ortaköy Belediyesini ziyaret eden Vali Dağlı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı olarak seçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerini paylaştı.
Kaymakam Sağır ve Başkan İsbir, ziyaretlerinden dolayı Vali Dağlı’ya teşekkür etti.

Çorum’da Görev Yapan Türk Resim Sanatının Usta İsmi Mustafa Ayaz Son Yolculuğuna Uğurlandı Çorum’da Görev Yapan Türk Resim Sanatının Usta İsmi Mustafa Ayaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

TANITIM BROŞÜRÜ TAKDİM EDİLDİ
Ortaköy Belediyesi tarafından hazırlanan Ortaköy ilçesinin tarihi ve turizm alanlarının yer aldığı tanıtım broşürü, Ortaköy Belediyesi ziyareti sonrasında Vali Dağlı’ya takdim edildi. 
Ortaköy ilçesinin tanıtımı açısından güzel bir çalışma olduğunu belirten Vali Dağlı, bu tür çalışmaların Çorum’un ve ilçelerinin tanıtımı açısından önemli olduğunu ifade etti.