Çorum Valisi Zülkif Dağlı, uzun yıllar Çorum'da hizmet veren ve yeni görev yeri olan Kırklareli Babaeski'ye atanan Tamer Orhan için duygusal bir veda ziyareti gerçekleştirdi. Dağlı, Orhan'a Çorum'a verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Yardımcısı Tamer Orhan'a ilimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Vali Dağlı, kendisine yeni görev yerinde başarılar diledi.

Çorum’da Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Eğitimleri: 3 Bin Öğretmen Yenilikçi Eğitimle Buluştu Çorum’da Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Eğitimleri: 3 Bin Öğretmen Yenilikçi Eğitimle Buluştu

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın, Tamer Orhan'a yönelik gerçekleştirdiği veda ziyareti, her iki yöneticinin de profesyonellik ve nezaket çerçevesinde gerçekleşen görev değişikliklerine örnek teşkil etti. Bu ziyaret, Orhan'ın Çorum'daki hizmetlerinin takdir edildiğini ve yeni görevinde de başarılı olması için güçlü bir destek sunulduğunu gösteriyor. Dağlı'nın bu jesti, yerel yönetimler arasındaki uyumlu çalışmanın ve karşılıklı saygının önemini vurguluyor, aynı zamanda yerel yöneticilerin birbirlerine olan desteğinin altını çiziyor.

Kaynak: Yayla Haber