Bazı kurum ve kuruluşların yetkilileri Çorum’dan tayin edilen Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı’ya veda ziyaretinde bulundu.
Çorum’da 13 aydır görev yapan ve Valiler Kararnamesi ile birlikte merkeze alınan Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, veda ziyaretlerinde kentte yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Oğuzlar Kaymakam Vekili Muhammed Turan ve Oğuzlar Belediye Başkanı Mustafa Cebeci, Bayat Belediye Başkanı Ahmet Bahadır Ünlü ve AK Parti Bayat İlçe Başkanı İbrahim Kaymaz, İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ebu Bekir Ayrancı ve beraberindeki heyet, Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişleri Ekrem Olgun, Faruk Söyler, Müfettişler Muhammed Aktaş ve Ali Güngör, 27. Dönem Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı kurumların Çorum İl Müdürleri, Çorum Belediyesi Eski Başkanı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Müşaviri Zeki Gül, Düvenci Belde Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, Alaca Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Günser Şirin, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, İl Müftüsü Şahin Yıldırım ve Müftü Yardımcıları, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Sinan Zehir ve İl Sağlık Müdürlüğü Heyeti, AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Murat Günay, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreteri Mehlika Dicle ve Çorum İl Koordinatörü Tuğba Purtul Kılıç, Tokat Vakıflar Bölge Müdürü Sebahattin Erdoğan, Boğazkale Belediye Başkanı Adem Özel ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Çorum Eczacılar Odası Başkanı Erol Afacan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cemal İbrahim Yalçın ve Milli Emlak Müdürü Adem Özsoy, Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Heyeti, Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası Çorum İl Başkanı Ahmet Ölçer, Vali Dağlı’yı makamında ziyaret ederek vedalaştı.

Vali Dağlı, günün sonunda ise Özel Kalem Müdürlüğü personeli ile vedalaştı.
Ayrıca Vali Yardımcısı Yeliz Mercan ve il protokol üyelerinin eşleri, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın eşi Nurgül Dağlı’ya veda ziyaretinde bulundular.

Arzu Özkader'in acı günü Arzu Özkader'in acı günü

Kaynak: Haber Merkezi