İskilip ilçesindeki Halk Kütüphanesi'ni ziyaret eden Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, kitap okumanın önemi üzerine öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Vali Dağlı, hayatı anlamak ve anlamlandırmak için kitap okumanın şart olduğunu belirterek, öğrencilere tatillerde hem kitap okumalarını, hem spor yapmalarını, hem de müzik dinlemelerini önerdi.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere İskilip ilçesine gelen Vali Zülkif Dağlı, Halk Kütüphanesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Hayatın temelinde de okumak olduğuna dikkat çeken Dağlı, insan gelişimindeki en önemli etkenlerden birisinin de kitap okumak olduğuna dikkat çekti.

Öğrencilerden kitap okumayı boş zamanlarda yapılan bir aktivite olarak değil, hayatın bir parçası olarak görmelerini isteyen bulunan Vali Dağlı, “Hayatı algılamak, anlamak ve anlamlandırmak için kitap okumamız lazım. Tatilde hem kitap okuyun, hem spor yapın, hem de müzik dileyin. Sizlerin sağlıklı, donanımlı çocuklar olarak yetişmeniz bizim için çok önemli" dedi.

İskilip’te büyük sünnet şöleni: 22 çocuk eğlencede doyasıya eğlendi İskilip’te büyük sünnet şöleni: 22 çocuk eğlencede doyasıya eğlendi

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın İskilip'teki Halk Kütüphanesi ziyaretinde, öğrencilere yaptığı kitap okuma çağrısı büyük ilgi gördü. Vali Dağlı, kitap okumanın insan gelişimindeki yerini vurgulayarak, öğrencilerin donanımlı bireyler olarak yetişmesi için kitap okumanın önemine dikkat çekti

Kaynak: iha