Gökgözler Köyü’ndeki 7. Keşkek Şenliği'nde Yıldızlar Geçidi! Gökgözler Köyü’ndeki 7. Keşkek Şenliği'nde Yıldızlar Geçidi!

Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesiyle 302 mülki idare hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı ve kaymakamların atamaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, Çorum'un Osmancık, Alaca, Bayat, Uğurludağ ve Mecitözü kaymakamlarının görev yerleri değişti.  
Kararnameye göre; Çorum Vali Yardımcısı Tamer Orhan ise Kırklareli Babaeski Kaymakamı olarak atanırken, yerine ise Şanlıurfa Vali Yardımcısı Yeliz Mercan atandı. Yeliz Mercan Çorum’un ilk bayan Vali Yardımcısı oldu.
Atama kararnamesine göre; Çorum’da görevli Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay Hatay Kırıkhan Kaymakamı olarak, Alaca Kaymakamı Hicabi Aytemür Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kaymakamı olarak, Mecitözü Kaymakamı Bayram Köse Artvin Şavşat Kaymakamı olarak, Bayat Kaymakamı Seher Söyler Malatya Arguvan Kaymakamı olarak ve Uğurludağ Kaymakamı Mehmet Buğra Katırcı Bingöl Yayladere Kaymakamı olarak atandı.  
Görev yeri değişen kaymakamların yerine ise Van Tuşba Kaymakamı Furkan Duman Osmancık Kaymakamı olarak ve Bingöl Vali Yardımcısı Engin Tok ise Alaca Kaymakamı olarak  atandı.