Çorum Aile Hekimleri Derneği YK Başkanı Dr. Mesut Yetkin yaptığı açıklamada, “Şiddete karşı sessiz kalmıyoruz! Her gün fedakârca çalışırken şiddete maruz kalmayı kabul etmiyoruz. Bu eylemle, şiddetin normalleştirilmesine karşı duruyoruz. Mesajımız belli: Sağlıkta şiddete son!

Sağlıkta şiddet için yetkililerle görüşene/etkili kararlar alınana kadar her pazartesi #karalarbağladık demeye devam edeceğiz.” dedi.

Ziraat Bankası ve Çorum Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği’nden Ortak Tarım Projeleri Ziraat Bankası ve Çorum Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği’nden Ortak Tarım Projeleri

Çorum'da Aile Hekimleri Derneği öncülüğünde sağlık çalışanları, sağlıkta şiddete karşı her pazartesi siyah kıyafetler giyerek protesto eylemi gerçekleştiriyor. Dr. Mesut Yetkin, bu eylemle şiddetin normalleştirilmesine karşı durduklarını ve sağlık çalışanlarının maruz kaldığı şiddete dikkat çekmek istediklerini belirtiyor. Etkili kararlar alınana kadar bu eylemin süreceğini ifade eden sağlık çalışanları, şiddete karşı seslerini duyurmaya devam edecekler.