YKS kursu seviye belirme sınavı ile başladı YKS kursu seviye belirme sınavı ile başladı

Çorum Yetiştirme Yurdu'ndan ayrılanların geleneksel hale getirdiği Yurt Kardeşliği Pikniğinin 6'cısı 11 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek.
Çorum ve diğer illerin yanı sıra, yurtdışından çok sayıda yurt kardeşlerinin eş ve çocuklarıyla birlikte katılım sağlayacağı geleneksel piknik, 11 Ağustos 2024 Pazar günü sabah 08.00 ile akşam 18:00 saatleri arasında Çorum Sıklık Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilecek.
Konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Bu yıl 6'cısını düzenleyeceğimiz etkinlikte bir araya gelerek; yemek ve eğlenceyi coşkulu bir kalabalıkla kutlamayı hedefliyoruz. 
Çorum her sene olduğu gibi yine ev sahipliğini en iyi şekilde de gösterecektir. Pikniğimizin organizesinde emeği geçen Sevgi Yıldız, Ramazan Yıldız, Ercan Püsgüllü ve Hayri Şenöz'e, ayrıca pikniğimize maddi destekte bulunan gönül dostlarımıza teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz” denildi.

Bu yıl 6. kez düzenlenecek olan Yurt Kardeşliği Pikniği, Çorum Sıklık Tabiat Parkı’nda gerçekleşecek. 11 Ağustos 2024 Pazar günü sabah 08.00’den akşam 18.00’e kadar sürecek olan etkinlikte, yurt kardeşleri, aileleriyle birlikte unutulmaz anılar biriktirecek. Organizasyonda emeği geçen tüm gönüllülere teşekkür eder, katılımcılara iyi eğlenceler dileriz.