Çorum’da hafta sonu noter hizmetlerinden yararlanmak artık daha kolay. 31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde açık olan nöbetçi noterlerle ilgili güncel bilgileri edinerek, işlemlerinizi hızla gerçekleştirin.

Çorum'da Hafta Sonu Nöbetçi Noterler
Çorum'da hafta sonları noter hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için nöbetçi noter uygulaması büyük bir kolaylık sunuyor. 31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde Çorum'da hangi noterlerin nöbetçi olduğunu öğrenmek isteyenler için aşağıda detaylı bilgiler yer alıyor.

Nöbetçi Noterlerin Çalışma Saatleri
Hafta içi noterler genellikle 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Ancak hafta sonları için nöbetçi noterlik uygulaması geçerlidir ve bu noterler Cumartesi ve Pazar günleri saat 10.00-16.00 arasında açık olmaktadır.

31 Ağustos ve 1 Eylül Nöbetçi Noter Listesi
31 Ağustos 2024 Nöbetçi Noter:

Çorum 4. Noterliği
Adres: Bahçelievler Mahallesi, Bahabey Caddesi, Şeker Apt. No:25/C, Merkez / Çorum
Bu noter, 31 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00-16.00 arasında hizmet verecek.

Alevi Kültür Merkezi Alaca’da cemevi inşa edecek Alevi Kültür Merkezi Alaca’da cemevi inşa edecek

Hafta sonları noter işlemlerini yapmanız gereken durumlarda, Çorum'daki nöbetçi noterlerin adreslerine ulaşarak gerekli işlemleri kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Detaylı bilgi ve diğer tarihlerdeki nöbetçi noterler için Türkiye Noterler Birliği'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.