Çorum İŞKUR İl Müdürlüğü, 29 firmanın katılımıyla toplu iş görüşmesi etkinliği düzenledi. İŞKUR hizmet binası bahçesinde gerçekleşen etkinlikte, iş arayanlar ile işverenler bir araya gelerek istihdam olanaklarını değerlendirdi. Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, etkinlik alanını ziyaret ederek, iş arayan vatandaşlarla ve işverenlerle bir süre sohbet etti.

Çorum’da istihdamı artırıcı faaliyetlere katkı sağlamak amacıyla bu uygulamayı başlattıklarını ve ilk defa gerçekleştirdiklerini belirten Vali Dağlı, bundan sonra her ayın son perşembe günü bu uygulamaya devam edeceklerini ifade ederek, uygulamanın iş arayan vatandaşlara ve işçi ihtiyacı olan firmalara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Dağlı, İş-Kur Müdürü Levent Tuzcu’dan uygulama hakkında bilgi aldı.

Çorum’da zirai don tehlikesine dikkat! Çorum’da zirai don tehlikesine dikkat!

Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), 29 firmanın katılımıyla gerçekleştirdiği toplu iş görüşmesi etkinliği ile iş arayanlara ve işverenlere önemli bir platform sundu. Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, iş arayan vatandaşlar farklı sektörlerden firmalarla görüşme imkanı buldu. Vali Dağlı, bu tür etkinliklerin şehirdeki istihdamı artırmak adına önemli olduğunu vurguladı ve uygulamanın her ay devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Yayla Haber