Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye milli takımı, F Grubu’nun son maçında Çekya’yı 2-1 mağlup etti. Çorum Belediyesi tarafından Kadeş Barış Meydanı’na kurulan dev ekranda maçı izleyen vatandaşlar, galibiyetin ardından büyük bir coşku yaşadı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Güney Kore’den gelen misafirlerle birlikte meydanda yerini aldı.

Dün akşam oynanan Çekya maçında da meydanı dolduran vatandaşlar galibiyet coşkusunu hep birlikte yaşadı.

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele eden Türkiye milli takımı F Grubu’nun ve grup aşamasının son karşılaşmasında Çekya ile mücadele etti. Çekişmeli geçen maçı milliler Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun’un attığı gollerle 2-1 kazanmayı başardı.

Çorum Belediyesi de milli ruhu Kadeş Barış Meydanı’nda yaşattı. Vatandaşlara meydana kurulan dev ekranla milli maçı izleme imkânı sunuldu. Meydanı dolduran yüzlerce vatandaş, maçın bitiş düdüğüyle birlikte son 16 turu coşkusunu birlikte yaşadı.

Sivasspor günü çift idmanla tamamladı Sivasspor günü çift idmanla tamamladı

BAŞKAN AŞGIN GÜNEY KORE EKİBİYLE İZLEDİ

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Güney Kore’den gelen misafirlerle birlikte meydanda yerini aldı. Güney Kore’de açılması hedeflenen Hitit eserlerinin yer alacağı serginin planlamasını yapmak üzere Çorum’a gelen heyet de milli maç heyecanına ortak oldu.

Çorum’da Kadeş Barış Meydanı’nda toplanan vatandaşlar, Türkiye-Çekya maçını dev ekranda izleyerek milli takımın galibiyet coşkusunu hep birlikte yaşadı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Güney Kore’den gelen misafirlerin de katıldığı etkinlikte, vatandaşlar son 16 turuna yükselmenin sevincini doyasıya kutladı. Bu tür etkinlikler, milli ruhu ve birlik beraberliği pekiştirirken, toplumda büyük bir coşku ve heyecan yaratıyor.

Kaynak: Yayla Haber