Bu kapsamda Çorum’da Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Çorum İli Arı Yetiştiricileri Birliği ve S.S. Çorum Pancar Ekicileri Kooperatifi olmak üzere 3 adet üretici örgüt Birinci Derece Tarımsal Örgüt Belgesi almaya hak kazandığına dikkat çekti.

Söz konusu belgeler AK Parti Milletvekili Yusuf Ahlatcı, AK Parti İl Başkanı Murat Günay ve İl Tarım ve Orman Müdürü Hayrullah Göktekin tarafından Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, S.S. Çorum Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ahmet Pehlivan, Çorum İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Saygı’ya takdim edildi.

Konu hakkında açıklama yapan İl Tarım ve Orman Müdürü Hayrullah Göktekin “İlgili yönetmelikle, tarımsal amaçlı örgütlerimiz tarımsal desteklerden daha yüksek tutarda yararlanacak, kullandırılacak kredilerde faiz indirimleri, organizasyonlara ve karar alma süreçlerine katılımlar gibi Bakanlığımızca sunulacak birtakım ayrıcalıklarından yararlanmaları söz konusu olacaktır. Bu başarılarından dolayı ilgili örgütleri tebrik eder, tarımsal kalkınma ve sürdürülebilir üretim hedeflerine katkıda bulunmalarını dilerim.” dedi.

Nefes Derneği, 250 Öğrenciye Kırtasiye ve Kıyafet Yardımı Sağladı Nefes Derneği, 250 Öğrenciye Kırtasiye ve Kıyafet Yardımı Sağladı