Çorum Valisi, Yeni Hafızlık Kur'an Kursu İnşaatında İnceleme Yaptı Çorum Valisi, Yeni Hafızlık Kur'an Kursu İnşaatında İnceleme Yaptı

Çorum Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, şehirdeki toplu taşıma hizmetlerinde yenilikler yapmaya devam ediyor. Son yapılan açıklamaya göre, 7A Binevler hattında vatandaşların talepleri dikkate alınarak önemli değişiklikler gerçekleştirildi. Bu değişiklikle birlikte, hattın sefer sayıları düzenlendi ve güzergahı yenilendi. Yeni güzergah, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi Merkez Otobüs Durağı'ndan başlayarak Binevler ve Slimkent'e kadar uzanıyor.

Çorum Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Şehir genelinde yapmış olduğumuz toplu taşıma hat revizyon çalışmalarımız kapsamında 7A Binevler hattında vatandaşlarımızdan gelen taleplerde dikkate alınarak değişikliğe gidilmiştir. Yapılan değişiklikle bu hatta yapılan sefer sayıları düzenlenmiş olup vatandaşlarımız daha kısa sürede seyahatini tamamlayacaktır. 7A Binevler hattımızın yeni güzergâhı; gidiş istikametinde Recep Tayyip Erdoğan Caddesi Merkez Otobüs Durağı - Gazi Caddesi - Osmancık Caddesi - Fatih Caddesi - Eşref Hoca Caddesi -  Dr. İlhan Gürel Caddesi - Binevler - Slimkent, dönüş istikametinde ise Silmkent- Dr. İlhan Gürel Caddesi. - Özel Hastane - Eşref Hoca Caddesi – Fatih Caddesi – Gazi Caddesi – Recep Tayyip Erdoğan Caddesi Merkez Otobüs Durağı olarak hizmet vermeye devam edecektir.” denildi.

Çorum Belediyesi’nin toplu taşıma hizmetlerinde yaptığı bu yenilikler, vatandaşların daha hızlı ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini amaçlıyor. 7A Binevler hattında yapılan düzenlemeler, ulaşımda verimliliği artırırken, halkın taleplerine duyarlılığın da bir göstergesi oldu. Bu tür yenilikler, şehir içi ulaşımın daha modern ve erişilebilir hale gelmesine katkı sağlayacak.

Editör: Merve Kayış