Çorum Dağcılar Birliği Spor Kulübü’nün hazırladığı proje kapsamında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından temin edilen malzemelerle yeni kaya tırmanış rotalarının açılmasına başlandı. Türkiye Dağcılık Federasyonu Şef Rota Yapıcısı Abdulsamet Yıldırım ve ekibi, Budakören Tırmanış Bahçesi'nde yeni rotaların oluşturulması için çalışmalarına başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Desteğiyle Yeni Rotalar

Galatasaray - Beşiktaş maçı izle! GS - BJK derbisi saat kaçta, canlı nasıl izlenir? Galatasaray - Beşiktaş maçı izle! GS - BJK derbisi saat kaçta, canlı nasıl izlenir?

Kulüp imkanları ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün sağladığı destekle yürütülen çalışmalar, kaya tırmanışı sporunu Çorum’da daha da geliştirmek amacıyla hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, bölgedeki tırmanış rotaları artırılarak sporculara daha geniş imkanlar sunulacak.

Sporculardan Teşekkür

Proje kapsamında yapılan çalışmalar, sporcular tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Çorum Dağcılar Birliği Spor Kulübü sporcuları, Gençlik ve Spor İl Müdürü ile Şef Rota Yapıcı Abdulsamet Yıldırım'a desteklerinden ötürü teşekkür etti.