Çorum’un Ortaköy İlçesi Belediye Başkanı Taner İsbir, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’e ilçenin taleplerini iletti. AK Parti Çorum İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen görüşmede, Başkan İsbir, Bakan Yardımcısı Gizligider’e ilçede yürütülen hizmet ve projeler hakkında bilgi verdi.

Çorum'un o ilçesinde lezzet şöleni: Yöresel yemekler kıyasıya yarıştı Çorum'un o ilçesinde lezzet şöleni: Yöresel yemekler kıyasıya yarıştı

Yük Deresi Göleti İçin Müjde Bekleniyor

Başkan İsbir, proje ihalesi tamamlanan Yük Deresi Göleti’nin yapım aşamasına geçilmesini sabırsızlıkla beklediklerini belirtti. İlçede tarımsal faaliyetlerin desteklenmesi açısından bu projenin önemine dikkat çeken İsbir, “Çiftçilerimiz sizlerden müjde bekliyor,” dedi.

Bakanlıktan Destek Talebi

Görüşme sırasında, Ortaköy İlçesi için bakanlığa sunulan projelerden de bahseden İsbir, Bakan Yardımcısı Gizligider’den destek talep etti. İsbir, “İlçemize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı sizlere teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullanarak, bakanlığın sunduğu desteklerin önemine vurgu yaptı.