Bulgaristan’da yapılan FZ FORZA Bulgarian Junior Open Turnuvası’nda Çorumlu sporcuların elde ettiği çifte şampiyonluk, şehrimizin spor tarihine altın harflerle yazıldı. Mehmet Can Töreni ve Buğra Aktaş'ın yanı sıra Beren Aşkar ve Sudenaz Acu'nun mücadelesi, şehrimizin spor kültürüne büyük bir ivme kazandırdı.

Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi Aydın, TÜİK Enflasyon Raporunu Değerlendirdi Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi Aydın, TÜİK Enflasyon Raporunu Değerlendirdi

27-30 Haziran tarihleri arasında yapılan müsabakalarda ülkemizi  çift erkekler kategorisinde temsil eden ilimiz sporcusu  Mehmet Can Töreni ile partneri Buğra Aktaş şampiyon olarak altın madalya kazandılar.

Aynı turnuvada çift kadınlar müsabakasında mücadele eden ilimiz  sporcusu Beren Aşkar ve partneri Sudenaz Acu da

şampiyon olarak altın madalyaya uzanmasını bildiler.

Yoğun ilginin olduğu şampiyonada şampiyonluklarını ilan eden sporcularımıza madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Çorumlu sporcuların Bulgaristan'da kazandığı bu altın madalyalar, şehrimizin ve ülkemizin spor alanındaki başarısını göstermenin yanı sıra, genç sporcularımızın uluslararası platformlarda rekabet edebilme kabiliyetini de ortaya koydu. Bu başarılar, sadece madalyalarla sınırlı kalmayıp, gelecek nesillere ilham kaynağı olarak da hizmet edecek. İlerleyen yıllarda daha fazla başarıya ulaşacaklarına inancımız tam.

Kaynak: Yayla Haber