Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İstanbul İkitelli’de katıldığı bir sohbet çıkışında saldırıya uğradı. Saldırgan A.A., polis ekipleri tarafından kısa süre içinde yakalanarak gözaltına alındı. Ahmet Mahmut Ünlü’nün sağlık durumuyla ilgili henüz net bir bilgi verilmezken, korumalarının müdahalesiyle saldırıdan kurtarıldığı açıklandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve saldırının nedenine ilişkin detaylar önümüzdeki günlerde paylaşılacak.

Cübbeli Ahmet Hoca'ya Saldırı: Saldırganın Kimliği ve Detaylar

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, İstanbul İkitelli’de bir sohbet çıkışında saldırıya uğradı. Saldırganın A.A. olduğu öğrenilirken, polis ekipleri tarafından olay yerinde yakalanarak emniyete götürüldü. Ünlü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, saldırganın boğazını sıkmaya çalıştığı ve korumaların müdahalesiyle etkisiz hale getirildiği belirtildi. Ahmet Mahmut Ünlü’nün sağlık durumu iyi, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Cübbeli Ahmet'e Kim Saldırdı?

İstanbul İkitelli’de yaşanan olayda, Cübbeli Ahmet Hoca'ya saldıran zanlının kimliği henüz tam olarak açıklanmadı. Ancak saldırıyı gerçekleştiren kişinin A.A. olduğu öğrenildi. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan saldırgan emniyete götürüldü ve hakkında soruşturma başlatıldı. Saldırının arka planı ve nedeni ise henüz netlik kazanmadı. Resmi açıklamalar geldikçe olayın detayları daha da aydınlanacak.

Cübbeli Ahmet'in Durumu Nasıl?

Ahmet Mahmut Ünlü’nün sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte, korumaların hızlı müdahalesiyle saldırıdan kurtarıldığı açıklandı. Hocaefendi'nin sağlık durumunun iyi olduğu ve herhangi bir ciddi yaralanma yaşamadığı belirtiliyor.

Emeklilerin hesaplarında inceleme yok! Emeklilerin hesaplarında inceleme yok!

Cübbeli Ahmet'ten İlk Açıklama

Olayın ardından Cübbeli Ahmet Hoca, X (eski Twitter) hesabından bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Cübbeli Ahmet Hoca, İkitelli tarafında bir dernekte sohbet yaptıktan sonra çıkış yaparken kalabalık cemaatin dua istedikleri sırada karanlıkta biri tarafından müstehcen bir sövme ile birlikte darp teşebbüsüyle boğazı sıkılarak saldırıya uğradı. Korumalar tarafından acil müdahale edilerek Hocaefendi kurtarıldı. Hazır bulunan polis ekipleri tarafından şahıs yakalandı ve soruşturma başlatıldı."

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili soruşturma İstanbul Emniyeti tarafından titizlikle yürütülüyor. Saldırının neden gerçekleştirildiğine dair henüz bir açıklama yapılmadı. İlerleyen günlerde saldırganın ifadesi ve soruşturmanın seyrine göre daha fazla detayın kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.