Yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Deha dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez’in başrollerini paylaştığı dizinin çekimleri hızla devam ediyor. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında tüm bilgilere göz atalım.

Deha Dizisi: Konusu, Oyuncuları ve Yayın Bilgileri

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Deha dizisi, merakla beklenen yeni yapımlar arasında yer alıyor. Aras Bulut İynemli, Taner Ölmez ve Onur Saylak gibi ünlü oyuncuları bir araya getiren dizi, izleyicilere heyecan dolu bir hikaye sunacak. İşte Deha dizisi hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar:

Deha Dizisi Konusu

TFF heyeti Külliye'de TFF heyeti Külliye'de

Deha, iki farklı karakterin, biri iyilikte diğeri kötülükte deha olan baba-oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan bir intikam hikayesini ekranlara taşıyacak. Dizinin ana temasında, herkesin farkında olmadığı derinlikli bir yüzleşme ve intikam arayışı yer alıyor. Bu sürükleyici hikaye, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Deha Dizisi Oyuncuları

Deha dizisinin oyuncu kadrosu oldukça güçlü ve dikkat çekici. Dizinin başlıca oyuncuları şunlardır:

Aras Bulut İynemli
Uğur Polat
Taner Ölmez
Onur Saylak
Melis Sezen
Ahsen Eroğlu
Seda Akman
Zuhal Gencer
Taner Rumeli
Emel Göksu
Cenk Kangöz
Oğulcan Arman Uslu
Umutcan Ütebay
Eylül Ersöz
Çağrı Atakan
Ali Berge
Çağan Efe Ak
Abdurrahman Yunusoğlu
Yusuf Selim Uğurlu (çocuk oyuncu)

Deha Dizisi Yayın Bilgileri

Deha dizisinin çekimleri İstanbul'da başlamış olup, senaryosunu Damla Serim kaleme alıyor. Ay Yapım imzalı bu yeni dizi, Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Yönetmen koltuğunda Umut Aral oturuyor. Yayın tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamış olup, detaylar netleştiğinde güncellemeler yapılacaktır.