Diyarbakır’da sıcak hava dalgası etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, bugün ve önümüzdeki günlerde Diyarbakır’da sıcaklıklar 35-37 derece arasında seyredecek. Bugün hava sıcaklığı 36°C olurken, yarın da benzer bir sıcaklık bekleniyor. Önümüzdeki günlerde hava durumu hakkında daha fazla bilgi haberimizde.

Diyarbakır Hava Durumu | Bugün, Yarın ve 5 Günlük Hava Tahmini (8 Eylül 2024)

Diyarbakır’da bu hafta sıcak hava etkili olacak. Meteoroloji verilerine göre, önümüzdeki 5 gün boyunca Diyarbakır’da sıcaklıklar 35-37°C arasında değişecek. Bugün hava sıcaklığı 36°C olurken, yarın ve önümüzdeki günlerde sıcak hava dalgası devam edecek. İşte Diyarbakır için detaylı 5 günlük hava durumu tahmini.

Diyarbakır İçin Bugünkü Hava Durumu (8 Eylül 2024)

Diyarbakır'da bugün hava sıcak ve güneşli. Hava sıcaklığının 36 derece civarında olacağı tahmin ediliyor. Şehirde güneşin etkisini hissettirdiği bir gün yaşanacak.

Yarın Diyarbakır Hava Durumu (9 Eylül 2024)

Yarın, Diyarbakır’da yine sıcak bir hava bekleniyor. Hava sıcaklığı 35 derece olacak. Sıcaklıklar yüksek seyretmeye devam edecek ve yağış beklenmiyor.

İmamoğlu gazileri ağırladı İmamoğlu gazileri ağırladı

5 Günlük Diyarbakır Hava Durumu Tahmini

10 Eylül 2024 Salı: Hava sıcak ve güneşli, sıcaklık 36 derece.
11 Eylül 2024 Çarşamba: Hava sıcaklıkları artmaya devam edecek, sıcaklık 37 derece.
12 Eylül 2024 Perşembe: Hava sıcak ve güneşli, sıcaklık 37 derece.
13 Eylül 2024 Cuma: Diyarbakır’da sıcak hava etkisini sürdürecek, sıcaklık 37 derece.
Diyarbakır'da Sıcaklıklar Yüksek Seyredecek
Önümüzdeki 5 gün boyunca Diyarbakır'da yağış beklenmiyor. Yüksek sıcaklıklarla birlikte güneşli günler şehri etkisi altına alacak. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenirken, özellikle açık alanlarda uzun süreli kalacak kişilerin güneş çarpması riskine karşı dikkatli olmaları öneriliyor.

Meteoroloji uyarılarını takip ederek, sıcak havaya karşı gerekli tedbirleri almayı unutmayın!