Diyarbakır’ın Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın hikayesi, 9 gündür gündemde. Ailesinin kayıp ihbarından sonra bölgeye sevk edilen arama ekipleri, hala Narin’i bulabilmiş değil. Gözaltına alınan şüphelinin kim olduğu ve arama çalışmalarındaki son durum hakkında bilgiler haberimizde.

Narin Güran'ın Durumu: Son Dakika Gelişmeleri ve Arama Çalışmaları

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın arama çalışmaları 9. gününde devam ediyor. İşte Narin Güran'ın kaybolduğu günden bu yana yaşanan son dakika gelişmeleri ve detaylar:

Narin Güran Nerede?

8 yaşındaki Narin Güran, 21 Ağustos 2024 tarihinde Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kayboldu. Kur’an kursuna giden Narin, kurs çıkışında evine dönmeyince ailesi ve köylüler tarafından arama başlatıldı. Fakat yapılan aramalardan sonuç alınamayınca, Narin'in babası Arif Güran, akşam saat 20.15'te karakola giderek kızının kayıp olduğunu bildirdi.

Kayıp Narin İçin Arama Çalışmaları

Narin Güran'ın kaybolmasının ardından, olay yerine 112 Acil Sağlık, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekipleri sevk edildi. Arama çalışmaları büyük bir titizlikle sürdürülmektedir.

Son Dakika Gelişmeleri

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturmayı devam ettiriyor. Soruşturma kapsamında, Narin'in ağabeyi E.G. (18) gözaltına alındı. Şüphelinin kolundaki ısırık izinin Narin Güran'a ait olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.

Narin Güran'ın Kaybolma Sebebi

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı? Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Narin Güran, 21 Ağustos'ta öğleden sonra Kur’an kursuna gitmişti. Kurs çıkışında evine dönmemesi üzerine ailesi ve köylüler arama yapmaya başlamıştı. Aramalardan sonuç alınamayınca resmi yetkililere başvuruldu. O günden bu yana, Narin'in bulunması için yoğun bir arama ve soruşturma süreci yürütülüyor.