MKE Ankaragücü’nde Kenan Koçak dönemi MKE Ankaragücü’nde Kenan Koçak dönemi

Diyarbekirspor ile Giresunspor, 2. Lig Kırmızı Grup’un 2. haftasında karşı karşıya gelecek. Futbolseverler bu kritik maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. 8 Eylül Pazar günü oynanacak olan Diyarbekirspor - Giresunspor maçı saat 16.00'da başlayacak ve TFF Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadele, Diyarbakır Seyrantepe 2 Nolu Çim Saha’da gerçekleşecek.

Diyarbekirspor - Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

2. Lig Kırmızı Grup'ta heyecan dorukta! Diyarbekirspor ile Giresunspor, ligin 2. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. 8 Eylül Pazar günü oynanacak bu önemli karşılaşma saat 16.00'da başlayacak ve TFF Youtube kanalından canlı yayınlanacak. Maçı hakem Egemen Artun yönetecek.

Diyarbekirspor - Giresunspor Maçı Ne Zaman?

Diyarbekirspor ile Giresunspor arasındaki maç, 8 Eylül Pazar günü oynanacak. Müsabaka, Diyarbakır Seyrantepe 2 Nolu Çim Saha'da gerçekleşecek ve saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Egemen Artun yönetecek.

Diyarbekirspor - Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Futbolseverlerin merakla beklediği bu mücadele, TFF Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Maçı internet üzerinden izleyebilir ve heyecana ortak olabilirsiniz.

Maç saatinde ekran başında olup bu önemli karşılaşmayı kaçırmayın!