Halkın Sesi Partisi Çorum Kurucu İl Başkanı ve EHM Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Hidayet Mert, 20 aileye nakit yardımında bulunacağı sözünde durarak, ihtiyaç sahibi aileleri bir nebze olsun rahatlattı.

İçinde bulunduğumuz ekonomik zor şartlarda İl Başkanlığı açılışı yapmak yerine ihtiyaç sahibi ailelere yardım etme kararı alan Halkın Sesi Partisi İl Başkanı Emre Hidayet Mert, bugün kendisine WhatsApp üzerinden ulaşan 20 vatandaşa 1000’er lira nakit yardımında bulundu.

Yardımları her ay yapma kararı aldığını ifade eden Mert, gelecek ay ise yardımların artarak devam edeceğini dile getirerek, tüm siyasi parti yöneticilerine çağrıda bulundu ve ihtiyaç sahibi ailelere sahip çıkmalarını istedi.

CHP’den okullarda bedava yemeğin kaldırılmasına ve hijyen yetersizliğine tepki CHP’den okullarda bedava yemeğin kaldırılmasına ve hijyen yetersizliğine tepki

Emre Hidayet Mert, “Kıymetli hemşehrilerim; Halkın Sesi Partisi Çorum İl Başkanlığı olarak nakdi yardım desteği sözü verdiğimiz 20 ailemize destek ödemelerini gönderdik, dekont bilgilerini de Çorum yerel basın mensupları ile paylaştık. Bu süreçte elimizden geldiğince gerçek ihtiyaç sahibi olan herkese ulaşmaya çalıştık. Ulaşmaya da devam edeceğiz” dedi.