Emre Mor'un Çaykur Rizespor'a transferiyle ilgili spekülasyonlar artarken, Rizespor'dan açıklamalar geldi. Hasan Yavuz Bakır, genç futbolcunun sağlık kontrolü ve transfer süreci hakkında merak edilenleri paylaştı.

Emre Mor Hakkında Yeni Gelişmeler: Çaykur Rizespor'dan Açıklama

Sivasspor’da, Konyaspor maçının hazırlıkları sürüyor Sivasspor’da, Konyaspor maçının hazırlıkları sürüyor

Fenerbahçe'de bonservisi bulunan ve teknik direktör José Mourinho'nun kadro planlamasında yer almayan genç futbolcu Emre Mor hakkında yeni bir açıklama yapıldı. Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Emre Mor'un transferiyle ilgili spekülasyonları yanıtladı.

Çaykur Rizespor'dan Açıklama: Emre Mor İddiaları Yalanlandı

Radyospor'a konuşan Hasan Yavuz Bakır, Emre Mor'un Çaykur Rizespor'a transferine dair basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Bakır, "Biz de basından takip ediyoruz. Taylan ve Emre Mor ile ilgili herhangi bir temasımız olmadı. Emre Mor'un Rize'ye geldiği ve sağlık kontrolünden geçtiği yönündeki iddialar doğru değil. Biz sağlık kontrollerimizi Rize'de değil, İstanbul'da yapıyoruz. İlhan Hocamızın onayı olmadan transfer yapmıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakır, Çaykur Rizespor'un transfer planları hakkında da bilgi verdi. "3 ya da 4 transferimiz olacak. Bunlar stoper, kanat ve forvet pozisyonları için yapılacak. Ayrıca genç bir kaleci transferi gerçekleştireceğiz. Bu transfer, Gökhan Akkan'ın Fenerbahçe maçındaki performansıyla ilgili değil; bu kararı maç öncesinde vermiştik" dedi.

Gökhan Akkan ve Takviye Planları

Gökhan Akkan'ın durumuna da değinen Bakır, "Gökhan konusunda biz de üzgünüz. Uzun yıllardır aramızda olan ve güvendiğimiz bir isim. Rizespor olarak kadromuza önemli takviyeler yapacağız" açıklamasını yaptı.

Emre Mor'un Performansı

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Fatih Karagümrük'te geçiren Emre Mor, 13 maçta 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Fenerbahçe'de ise 8 maçta görev aldı.