Gece saatlerinde Eskişehir’in Hoşnudiye Mahallesi Bayramyeri Sokak’ta yaşanan olayda, kız arkadaşıyla tartışan iki kadını darp eden bir erkek, cep telefonu kamerasına yakalandı. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle sakinleştirilen adam, polisin gelmesiyle olay yerinden uzaklaştı. Her iki taraf da birbirinden şikayetçi olmadan ayrıldı.

Samsun’da taş ocağında patlama: Yola savurulan taşlar araçlara isabet etti, 4 kişi yaralandı Samsun’da taş ocağında patlama: Yola savurulan taşlar araçlara isabet etti, 4 kişi yaralandı

Eskişehir’de bir erkeğin, kız arkadaşıyla tartışan 2 kadını darp ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, gece 02.00 sularında Hoşnudiye Mahallesi Bayramyeri Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 2 kadın başka bir kadınla henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Kız arkadaşının 2 kadın tarafından sıkıştırıldığını gören erkek şahıs olaya müdahale etti. Sokak üzerinde kız arkadaşını sıkıştıran kadınları darp eden adam, çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Gece saatlerinde denetim yapan polis ekiplerinin müdahalesiyle olay sona erdi. İki taraf da birbirinden şikayetçi olmadan olay yerinden ayrıldı.

Eskişehir'de yaşanan bu üzücü olay, toplumda şiddetin ne kadar yaygın olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Gece saatlerinde yaşanan ve cep telefonu kameralarına yansıyan bu kavga, şiddetin her türlüsüne karşı durulması gerektiğini hatırlatıyor. İlgili tarafların birbirinden şikayetçi olmadan olay yerinden ayrılması, benzer olayların tekrar yaşanmaması için toplumsal farkındalığın ve duyarlılığın artırılması gerektiğini gösteriyor.

Kaynak: iha