Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya atılan iddialar, izleyenleri şoke etti. Programda, Banu Çelen isimli genç kadın, çocuğunun babasının kendisini evlilik vaadiyle dolandırdığını ve nikahsız düğün yaptığını iddia ederek yardım talep etti. Banu Çelen, düğün masraflarının kendi cebinden yapıldığını ve düğünde takılan tüm takıların da çalındığını öne sürdü. Ayrıca, çocuğuyla birlikte tek başına bırakıldığını söyleyen Banu, uğradığı zararın toplamda 1 milyon TL olduğunu iddia etti.

Banu Çelen’in Şikayetleri
Banu, programda yaptığı açıklamalarda, dolandırıldığını ve çocuğunun babasının kendisini hem maddi hem de manevi olarak mağdur ettiğini belirtti. Çelen, adamın 5 farklı bankadan kredi kartı çıkarıp düğün masraflarını bu kartlarla karşıladığını, ayrıca babasından 500 bin TL alarak kendisine şantaj yapıldığını öne sürdü. Babasına, "Birini vururken görüntüm alınmış, bana şantaj yapıyorlar. Ya sermayemi yedireceğim ya da cezaevine gireceğim" diyerek bu parayı aldığını iddia etti.

Aynı Anda 3 Kadını Hamile Bıraktı İddiası
İddiaların merkezinde olan Murat Gümüş ise, Banu'nun anlattıklarını kabul etmezken, canlı yayına bağlanan isimsiz bir kişi tarafından yeni bir skandal ortaya atıldı. Bu kişi, Murat'ın aynı anda üç kadını hamile bıraktığını ve kadınlara destek olmadığını iddia etti. Elif adındaki bir kadının hamile olduğunu bilen Murat’ın, Elif'e yardım etmeyi reddettiği ve tehditler savurduğu iddia edildi. Murat’ın, diğer kadınlara da baskı yaptığı ve "Evinize almayacaksınız" gibi tehditlerde bulunduğu ifade edildi.

Murat Gümüş İddiaları Reddetti
Murat Gümüş, canlı yayında bu iddiaları reddederken, Yasmin isimli kızından haberi olmadığını söyledi. Ancak Elif, Murat'ın iddialarına karşılık olarak, "Bir tane daha çocuğu çıkarsa hadım edilsin, millet kurtulsun" şeklinde sert bir çıkış yaptı. Bu açıklamalar programda izleyenler arasında büyük yankı uyandırdı.

Zonguldak ve Bartın'da 2 Ekim okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi oldu 2 Ekim 2024 Zonguldak ve Bartın'da 2 Ekim okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi oldu 2 Ekim 2024

Kadınlar Sessiz Kalmaktan Korkuyor
Canlı yayına bağlanan isimsiz kişi, Murat Gümüş’ün birçok kadını mağdur ettiğini ve kadınların korktuğu için yaşadıklarını açıklayamadığını belirtti. Kadınların, çocuklarını Çocuk Esirgeme Kurumu’na vermek zorunda kalma tehdidiyle karşı karşıya olduğunu söyleyen kişi, bu nedenle kimsenin sesini çıkaramadığını iddia etti. Bu şok edici açıklamalar, hem stüdyodaki hem de ekran başındaki izleyicileri derinden etkiledi.