Kanal D’nin sevilen programı Evrim Akın ile Ev Gezmesi, bu hafta moda dünyasının önde gelen isimlerinden Ebru Şancı Öztürk’ün evine konuk oluyor. Magazin gündemine damga vuran açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla tanınan Ebru Şancı Öztürk, ilk kez evini ekranlarda gösteriyor. Üç katlı lüks eviyle dikkat çeken bu özel bölüm 1 Eylül Pazar günü saat 13.00'de Kanal D’de sizlerle olacak.

Moda Dünyasının Yıldızı Ebru Şancı Öztürk, Ev Gezmesi'ne Konuk Oluyor

Evrim Akın’ın sunuculuğunu üstlendiği ve büyük ilgi gören “Evrim Akın ile Ev Gezmesi” programında bu hafta, ünlü moda tasarımcısı Ebru Şancı Öztürk’ün evi ziyaret ediliyor. Futbolcu eşi Alpaslan Öztürk ile birlikte yaşadığı üç katlı bahçeli evinin kapılarını ilk kez kameralar için açan Ebru Şancı Öztürk, programda evinin detaylarını ve özel yaşamını paylaşıyor.

Ebru Şancı Öztürk ve Alpaslan Öztürk'ün Lüks Evi

Olay yaratan açıklamaları ve sosyal medya paylaşımları ile magazin gündeminde sıkça yer alan Ebru Şancı Öztürk, şık ve modern dekorasyonuyla dikkat çeken evinde Evrim Akın’a ev turu yaptıracak. Üç katlı, geniş bahçeli bu ev, moda tasarımcısının kişisel zevkini yansıtan detaylarla dolu.

Bakan Tekin'den ülkeler arası iş birliği görüşmesi Bakan Tekin'den ülkeler arası iş birliği görüşmesi

1 Eylül Pazar Günü Saat 13.00'te Kanal D'de!

“Evrim Akın ile Ev Gezmesi”nin yeni bölümü 1 Eylül Pazar günü saat 13.00’de Kanal D ekranlarında olacak. Ebru Şancı Öztürk’ün evine dair tüm detayları ve ilginç sohbetleri kaçırmamak için ekran başında olun!

Yayın Tarihi: 1 Eylül Pazar 2024
Yayın Saati: 13.00