Son dönemin popüler oyuncularından Evrim Alasya, birlikte tiyatro sahnesinde rol aldığı Kerem Alışık ile aşk dedikodularının merkezinde. İkilinin, “Aşk Biter Mi?” tiyatro oyununda sevgiliyi canlandırmalarının ardından gerçek hayatta da yakınlaştıkları öne sürülüyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Evrim Alasya ve Kerem Alışık, Londra’ya tatile giderken el ele görüntülendi.

Aşk İddiaları Güçleniyor
Son zamanlarda dizisi Kızılcık Şerbeti ile adından söz ettiren Evrim Alasya, geçtiğimiz dönemde YouTube’da verdiği röportajda “Erkek gibi erkeklere hasret kaldım” açıklamasıyla dikkat çekmişti. Şimdi ise oyuncunun Kerem Alışık ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. İkilinin iş arkadaşlığının aşka dönüştüğü iddiaları üzerine, her iki isimden de henüz bir açıklama gelmedi.

'Fark Atıyor' müzikseverlerle buluştu 'Fark Atıyor' müzikseverlerle buluştu

Kerem Alışık’ın Geçmiş Aşk Dedikoduları
Usta oyuncu Kerem Alışık daha önce Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki rol arkadaşı Hilal Altınbilek ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Ancak ikili bu iddiaları yalanlamış ve haklarında çıkan aşk söylentilerine herhangi bir doğrulama yapmamıştı.

Şimdilik Sessizlik
Evrim Alasya ve Kerem Alışık cephesinden, haklarında çıkan aşk iddialarına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmamış olsa da, Londra tatili haberleri gündemi meşgul etmeye devam ediyor.